«Η ΑΕΚ δίνει 2.5 εκατομμύρια για τον Αλεξανδρόπουλο»

 

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία εμπλέκει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με τον πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με την “A Bola“, η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Η “ένωση” φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για ένα μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για εναλλακτική πρόταση της ελληνικής ομάδας, η οποία αφορά δανεισμό με οψιόν 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Προς το παρόν, από τα Σπάτα δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το εν λόγω δημοσίευμα. Το μόνο σίγουρα, με βάση όσα ακούγονται εδώ και βδομάδες στην Πορτογαλία, είναι πως η Σπόρτινγκ θέλει να πουλήσει τον 21χρονο μέσο. Μάλιστα, τα “λιοντάρια” θα επιδιώξουν να το κάνουν με… μείωση της χασούρας από την προ 11 μηνών αγορά του.

Υπενθυμίζουμε πως το περσινό καλοκαίρι είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό περίπου 4 εκατομμύρια για να τον πάρουν στη Λισαβόνα. Μάλιστα, οι “πράσινοι” είχαν διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%, άρα θα έχουν οικονομικό όφελος από πιθανή πώληση.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ