Δεν προχωράει στην απόκτηση Σισέ η ΑΕΚ

Η "Ένωση" αποφάσισε να μην ολοκληρώσει την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από το ρεπορτάζ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε δεύτερες σκέψεις για τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού.

Αν και το κλίμα των τελευταίων ημερών έδειχνε πως η ΑΕΚ θα κάνει δικό της τον άλλοτε στόπερ των “ερυθρόλευκων” Παπ Αμπού Σισέ κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Αδανα Ντεμίρσπορ και ο “Δικέφαλος” κινήθηκε για την απόκτηση του κρίνοντας την ως μια επιλογή συμπληρωματική στο κέντρο της άμυνας.

Στην “Ένωση” σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να έκαναν δεύτερες σκέψεις για την απόκτηση του άλλοτε αμυντικού του Ολυμπιακού και αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτή η απόφαση δεν άλλαζει κάτι στην δεδομένη τετράδα της άμυνας για την ΑΕΚ (Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί Μήτογλου) χωρίς όμως κανείς να μην αποκλείει το ενδεχόμενο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού στο θερινό μεταγραφικό παζάρι. //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ