Από την ΕΠΣ Αργολίδας στην Ουτρέχτη ο Καραργύρης

 

Ο 16χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε και επίσημα την μετακίνηση του στην Ολλανδία σήμερα (25/08), έπειτα από τις σπουδαίες εμφανίσεις στα τοπικά πρωταθλήματα της Αργολίδας.

Ένα deal που είχε συμφωνηθεί από τις αρχές του καλοκαιριού “έκλεισαν” οι δύο πλευρές, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ο Ζώης Καραργύρης από την Ουτρέχτη. Ο νεαρός Έλληνας υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον σύλλογο της Ολλανδίας και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την επιλογή τους.

Ο Καραργύρης ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά με τον εξωπραγματικό αριθμό των 33 γκολ σε 31 αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κουτσοπαιδίου.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο επικεφαλής της ομάδας νέων της Ουτρέχτης λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής: «Ο Ζώης είναι ένας επιθετικός που σκοράρει εύκολα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του, δεν ξεχώρισε μόνο λόγω των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων αλλά και για την τεράστια ορμή του στο να σκοράρει. Είναι πρόθυμος να αναπτύξει συγκεκριμένα προσόντα που χρειάζονται στη θέση του επιθετικού. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Ζώη και είμαστε χαρούμενοι που είναι στην Ουτρέχτη».//ΜΛ.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ