Ανακοίνωσε τον Τσάκαλο ο Άρης Πετρούπολης

 

Η ομάδα της Γ’ Εθνικής ενισχύεται ακόμα περισσότερο για την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς έκανε γνωστή την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα.

Ο Κωνσταντίνος Τσάκαλος είναι η νέα μεταγραφική κίνηση του Άρη Πετρούπολης. O έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηλιούπολη, όπου την περίοδο 2021-2022 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική, καθώς και στις ομάδες Κηφισιά, Αναγέννηση Άρτας, Εθνικό Πειραιά, Τηλκυράτη Λευκάδας, Εθνικό Φιλιππιάδας και Παλληνιακό.

Την περασμένη χρονιά, έπαιξε με την φανέλα του Μοσχάτου, σημειώνοντας 17 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση 

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Τσάκαλο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 31 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Μοσχάτο καταγράφοντας 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του μεταξύ άλλων σε Ηλιούπολη όπου την περίοδο 2021-2022 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική καθώς και στις ομάδες Κηφισιά, Αναγέννηση Άρτας, Εθνικό Πειραιά, Τηλκυράτη Λευκάδας, Εθνικό Φιλιππιάδας και Παλληνιακό. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Τσάκαλο στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».//ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ