Τζόκοβιτς: «Θέλω να συνεχίσω και μετά τα 40 σαν τον Μπρέιντι»

 

Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται στο Ριάντ στο πλαίσιο αγώνα επίδειξης με τον Κάρλος Αλκαράθ και σε ερώτηση για το πόσα χρόνια θα αγωνίζεται στα courts απάντησε με τον “θρύλο” του NFL.

O Τομ Μπρέιντι αγωνίσθηκε για 23 ολόκληρα χρόνια στο NFL, κατακτώντας επτά πρωταθλήματα και αποσύρθηκε στην ηλικία των 45 ετών. Ο Τζόκοβιτς ανέφερε, επίσης, ότι έχει προσωπική επαφή με τον σπουδαιότερο παίκτη στην ιστορία των Πέιτριοτς για αυτό και τον εμπνέει.

Όσα είπε ο Σέρβος αθλητής:

«Ο Τομ Μπρέιντι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πρωταθλητή στο άθλημά του και κάποιος που είχε μια τόσο μεγάλη καριέρα και μακροζωία. Έχει αφιερώσει πολλές ώρες και πολύ χρόνο στη φροντίδα του εαυτού του, στην ανάρρωση, στο να βεβαιωθεί ότι κατά κάποιο τρόπο καλύπτεται κάθε πτυχή του σώματος και του μυαλού του, ώστε να μπορεί να έχει μια μακροχρόνια, επιτυχημένη καριέρα. Τον γνωρίζω προσωπικά και έμαθα πολλά από αυτόν, από το παράδειγμά του, και ελπίζω ότι μπορώ να κάνω μια καριέρα που φτάνει τα 40 ή ίσως και περισσότερο – ας δούμε» είπε χαρακτηριστικά. Αισθάνομαι υπέροχα στο σώμα μου αυτή τη στιγμή και έχω παίξει τένις πραγματικά υψηλής ποιότητας. Το 2023 ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν που είχα στη ζωή μου και γιατί να σταματήσεις όσο παίζεις ακόμα υπέροχα; Οπότε θα συνεχίσω, θα κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά και θα δω πόσο μακριά θα φτάσω».//ΣΠ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ