Τσιτσιπάς: «Ήμουν καλύτερος, νίκησε με τα λίγα εργαλεία που έχει»

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής άφησε… αιχμές για το παιχνίδι του Αντρέι Ρούμπλεφ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης των δύο τενιστών στο Τορίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ATP Finals στο Τορίνο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, παραχώρησε δηλώσεις με… καρφιά προς τον Ρώσο τενίστα.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε: «Ένιωσα πως ήμουν ο καλύτερος παίκτης εκεί έξω, πως μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα με την μπάλα, να είμαι πιο δημιουργικός. Δεν χρειάζεται καν να το πω αυτό, νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Αλλά κατάφερε να επικρατήσει με τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του. Ήταν σε θέση να τα αξιοποιήσει και να πάρει τη νίκη».

Από την άλλη, ο Ρούμπλεφ έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν έχω λίγα εργαλεία ή όχι. Προφανώς θεωρείται έτσι κι αλλιώς καλύτερος παίκτης από εμένα γιατί βρίσκεται πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά αν αναλύσουμε τους μεταξύ μας αγώνες, όλοι ήταν μεγάλες μάχες, εκτός μόνο από τον τελικό του Mόντε Κάρλο, όπου με κέρδισε εύκολα. Δεν νιώθω πως τον νίκησα αξιοποιώντας τα λίγα εργαλεία που διαθέτω. Δεν ξέρω, ίσως το backhand του να είναι καλύτερο, αλλά δεν πιστεύω πως διαθέτει καλύτερο forehand, ούτε ότι βάζει περισσότερη ταχύτητα στην μπάλα. Μπορεί επίσης να κινείται γρηγορότερα στο court, αλλά ειλικρινά, δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά μου».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ