Τσιτσιπάς: «Είμαι περήφανος που θα παίξω για το εθνόσημο»

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής στη συνέντευξη Τύπου του Davis Cup, φάνηκε ανυπόμονος να φορέσει τα “γαλανόλευκα” και να εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα στο ΟΑΚΑ. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στους αγώνες του Davis Cup και μίλησε για τη βελτίωση του τένις στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε περήφανος που θα φορέσει ξανά το εθνόσημο σε ένα τόσο σπουδαίο “μίτινγκ”. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία εδώ. Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στο χώρο του τένις κυρίως στην Ελλάδα. Βρήκαμε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε 20.000 φιλάθλους στους αγώνες μας το Σάββατο και την Κυριακή. Είναι κάτι το εξωπραγματικό. Είμαι περήφανος που καταφέραμε κάτι τέτοιο μαζί με την Ομοσπονδία. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά και θα παίξω για το εθνόσημο. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα».

«Αφήνει μια γλυκιά γεύση όταν έχεις την ευκαιρία να δώσεις αγώνες με μια ομάδα. Το United Cup με άφησε με ωραίες αναμνήσεις. Μου έδωσε περισσότερα απ’ όσα θεωρούσα ότι μπορούσε να μου δώσει. Το Australian Open ήρθε μετά από ένα σερί αγώνων στο Περθ και το Σίδνεϊ και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανεβάσω στροφές ενόψει του Αυστραλιανού. Είναι μια στιγμή που δεν έχω ξαναζήσει. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη στιγμή. Απόψε θα κοιμηθώ καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ