Τσιτσιπάς: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίζομαι»

 

Ο Έλληνας τενίστας έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στον Λεχέτσκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει αλλάξει την νοοτροπία του, όταν βγαίνει στο court. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αισθάνομαι υπέροχα με το τένις μου. Δε νομίζω να έχω αισθανθεί έτσι εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα θα έλεγα ναι σε αυτό. Το έχω ξαναπεί, είμαι διαφορετικός παίκτης, παίζω διαφορετικά. Η νοοτροπία μου είναι διαφορετική. Όταν είμαι στο court δεν σκέφτομαι τίποτα αρνητικό, για να είμαι ειλικρινής. Βγαίνω απλά εκεί έξω και κάνω το παιχνίδι μου».

Μίλησε και για τον ημιτελικό κόντρα στον Καρέν Χατσάνοφ: «Ανυπομονώ για αυτό το ματς, είναι υπέροχο που είμαι ξανά στα ημιτελικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζω μέχρι τώρα και επιδιώκω περισσότερα, καλύτερα. Θέλω να ζήσω μαγικές εμπειρίες εδώ στην Αυστραλία».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση, είπε τα εξής: «Ο λόγος που ο Μαρκ είναι μέρος της ομάδας είναι ότι η δυναμική. Δεν έχει υπάρξει κάποια τριβή, πηγαίνει καλά. Όλοι μας τα πάμε καλά, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση. Το απολαμβάνω από το 2022. Είναι καλό να είναι δίπλα στον πατέρα μου, που μπορεί να του δίνει συμβουλές, να τον βοηθάει και να βοηθάει κι εμένα. Ελπίζω κι εγώ να τον βοηθήσω με εμπειρίες».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ