Τσιτσιπάς: «Δε θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μόνο από το τένις»

 

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως δε θέλει να περάσει ούτε μία μέρα από τη ζωή του που θα μείνει στάσιμος και ότι θέλει να δημιουργήσει μία… αυτοκρατορία από το τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο ντοκιμαντέρ “Break Point” του Netflix και ανέφερε πως θα ήθελε να δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μην φοβούνται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω να περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου που θα είμαι στάσιμος και δεν θα αναπτύξω τον εαυτό μου μέσα από εμπειρίες. Έχω έναν φόβο μη χάσω αυτή την ευκαιρία και δε θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μόνο από το τένις μου. Η ζωή είναι για περιπέτειες, η ζωή είναι για να δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις.

Θέλω να δημιουργήσω μια ευρύτερη, μια μεγαλύτερη αυτοκρατορία από το τένις. Έχω εξερευνήσει το κομμάτι της δημιουργίας ταινιών και το τι μπορώ να κάνω, αλλά και το ποιες ιστορίες θέλω να πω. Η μουσική, επίσης, μου έχει επιτρέψει να εκφράσω κάτι διαφορετικό.

Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μη φοβούνται. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το σημείο, είναι να βγείτε από τη βολή σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ