Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου»

 

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε αμέσως μετά τη νίκη του επί του Μίλος Ράονιτς και την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του US Open και ανέφερε πως νιώθει σαν το σπίτι του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Μίλος Ράονιτς και την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του US Open.

Aναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για την παρουσία των Ελλήνων στην εξέδρα: «Όταν βλέπω κάτι τέτοιο αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις μπροστά στο ελληνικό κοινό. Γνωρίζω ότι έχουμε μεγάλη κοινότητα εδώ, όπως και σε άλλα μέρη του κόσμου. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και ελπίζω να βρίσκομαι εδώ τις επόμενες δύο εβδομάδες και να την εκπροσωπήσω».

Σε ερώτηση για την παρουσία του Μαρκ Φιλιππούση και της Πάουλα Μπαντόσα στο box του: «Τους αγαπώ και τους δύο. Είναι χαρά μου που τους έχω δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό και για αυτούς.

Παρακολουθούσα τον Μαρκ όταν ήμουν μικρός και δεν περίμενα να είναι έτσι. Εύχομαι να συνεχίσω να μαθαίνω από αυτόν. Τώρα για την Πάουλα θα έλεγα ότι είναι ντόπια, ότι είναι από εδώ από τη Νέα Υόρκη.

Δυστυχώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, είμαι δίπλα της κάθε ημέρα και επιστρέψει πιο δυνατή»

Αρχικά, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος. Ήταν ωραίο που έπαιξα τόσο καλό τένις με ένα πρωταθλητή όπως είναι ο Μίλος. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για όσα έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και για την προσωπικότητά του.

Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας. Δεν είχε τίποτα να χάσει. Έπρεπε να είμαι εκεί, να είμαι συγκεντρωμένος από τον πρώτο πόντο, να παίξω με δύναμη. Το έκανα και δούλεψε».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ