Στα ημιτελικά του “Σλομπόζια” η Γραμματικοπούλου | Αποκλεισμός για την Σακελλαρίδη

 

Η Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε μόνο ένα σετ, αφού η Άνκα Αλέξια Τοντόνι αποσύρθηκε. Ο τραυματισμός της Ρουμάνας επιτρέπει στην 26χρονη από το Κιλκίς να παίξει αύριο στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η Γραμματικοπούλου κυριάρχησε στο πρώτο σετ, με 6-1 μέσα σε 45 λεπτά. Το ποσοστό της στο σερβίς ήταν εντυπωσιακό με 73% στο πρώτο κι’ όλας σερβίς, 70% κερδισμένοι πόντοι και 100% κερδισμένοι πόντοι σε δεύτερο σερβίς με 10/10. Μάλιστα, μετέτρεψε σε break τις τρεις από τις 4 ευκαιρίες που βρήκε στο σετ (0/3 είχε η Τοντόνι).

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε το πρώτο game και στο δεύτερο σετ, λίγο πριν δει την Τοντόνι να αποσύρεται από τον αγώνα. Το Σάββατο 23/09, η Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ρωσίδα, Εκατερίνα Μακάροβα, η οποία βρίσκεται Νο2 στο ταμπλό (στο Νο3 είναι η Βαλεντίνη) και Νο240 στην παγκόσμια κατάταξη. Στον έτερο άλλον ημιτελικό θα αγωνιστούν η Κροάτισσα, Τσίριτς, και η Γερμανίδα, Σίντελ.

Ωστόσο, η Σαπφώ Σακελλαρίδη δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά στο 40άρι της Βουλγαρίας. Η πολύπειρη Πολόνα Χέρτζογκ την κέρδισε εύκολα με 6-2, 6-0 και πέρασε στις “4” της διοργάνωσης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ