Σάκκαρη: «Ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή»

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη στο Indian Wells, καθώς στη φάση των “32” της διοργάνωσης στην Καλιφόρνια θ’ αναμετρηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3, 03:00) με την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσιά, Νο.26 του κόσμου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη, μίλησε για την αλλαγή προπονητή που έκανε πρόσφατα και τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γουίτ, ο οποίος πήρε τη θέση του Τομ Χιλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει πως αισθάνονται οι παίκτες. Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλεύουμε μαζί, οπότε μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς δεν μπορεί να έρθει και να τα αλλάξει όλα με τη μια. Κάθεται και παρατηρεί για να δει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πει κάτι. Είναι πολύ χαλαρός και αυτό είναι που χρειάζομαι τώρα, γιατί εγώ είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Νιώθω πως θα έρθουν ωραία πράγματα.

Οι στόχοι μου δεν έχουν αλλάξει, πιστεύω ακόμα πως μπορώ να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου και ο στόχος μου γι’ αυτή τη χρονιά είναι να επιστρέψω στο Top 5. Ανεξάρτητα με τον προπονητή που έχω, ο στόχος μου, η επιθυμία και το πάθος μου για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη παραμένουν ίδια. Απλά ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή και ήθελα να έχω κοντά μου κάποιον έμπειρο, που μπορεί να με βοηθήσει».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ