Περιμένει ο “Νόλε”

 

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας περιμένει να μάθει αν θα πάρει εξαίρεση για να μπει στις ΗΠΑ και να παίξει στα Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι.

O Nόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε… ανάμενα κάρβουνα προκειμένου να μάθει αν θα του επιτραπεί η είσοδος στην Αμερική προκειμένου να παίξει στα Masters του Ιndian Wells και του Miami. Σύμφωνα με τον γερουσιαστή της Φλόριντα Ρικ Σκοτ, το υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας της χώρας (DHS) αποφάσισε να μην επιτρέψει την είσοδο του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο στη χώρα.

Θυμίζουμε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορονοϊού είναι απαραίτητο για να ταξιδέψει κανείς στην Αμερική μέχρι τoν Aπρίλιο.

Στο μεταξύ, αμερικανική ομοσπονδία και US Open στηρίζουν τον 35χρονο Σέρβο, όπως φαίνεται και από ανακοίνωσή τους στα social media: «Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές που έχει δει το άθλημά μας. USTA και US Open ελπίζουν ότι το αίτημα του Νόβακ για είσοδο στη χώρα θα γίνει δεκτό και πως θα μπορέσουμε να τον δούμε ξανά σε δράση στο Indian Wells και το Μαϊάμι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ