Ούτε στη Μαδρίτη ο Ναδάλ

 

Ο Ισπανός πρωταθλητής, με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Madrid Open, όπως δεν έλαβε μέρος ούτε στο Μόντε Κάρλο και το Barcelona Open.

Ο τραυματισμός του Ράφα Ναδάλ, θα τον κρατήσει εκτός δράσης και από το τουρνουά της Μαδρίτης. Ο ίδιος ανακοίνωσε την εν λόγω είδηση μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έτσι εξακολουθεί να παραμένει στα “πιτς”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράφα Ναδάλ:

«Όπως γνωρίζετε έχω υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στην Αυστραλία. Αρχικά επρόκειτο να είναι μία περίοδος ανάρρωσης έξι έως οκτώ εβδομάδων και τώρα είμαστε στις 14.

Η πραγματικότητα είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε. Έχουμε ακολουθήσει όλες τις ιατρικές συμβουλές, αλλά κατά κάποιο τρόπο η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που μας είπαν αρχικά και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση.

Οι εβδομάδες περνούν και είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να παίξω σε τουρνουά που είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου όπως τα Μόντε Κάρλο, Barcelona Open, Madrid Opan, Rome Masters, Roland Carros και προς το παρόν έχασα το Μόντε Κάρλο και το Barcelona Open, αλλά δεν θα μπορέσω να είμαι ούτε στο Madrid Open”.

Ο τραυματισμός δεν έχει επουλωθεί ακόμα και δεν μπορώ να βρω τι πρέπει να κάνω για να αγωνιστώ. Έκανα προπόνηση, αλλά πριν από λίγες μέρες αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο πορεία, να κάνουμε άλλη θεραπεία και να δούμε αν βελτιωθούν τα πράγματα για να προσπαθήσουμε να είμαστε σε αυτό που ακολουθεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα επιστρέψω γιατί αν ήξερα θα σας έλεγα αλλά δεν ξέρω».//Τ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ