Ο Τζόκοβιτς πήρε το Australian Open με θλάση τριών εκατοστών!

 

Η θέληση και το πάθος, ήταν αυτά που οδήγησαν τον Σέρβο πρωταθλητή στην κατάκτηση του τουρνουά στη Μελβούρνη, καθώς αγωνιζόταν με θλάση τριών (!) εκατοστών στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησσε το 22ο Grand Slam της καριέρας του, έχοντας θλάση τριών (!) εκατοστών στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Ο Σέρβος πρωταθλητής, παρόλο που δεν βρισκόταν στο 100% των δυνατοτήτων του και κανονικά δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί, θριάμβευσε στο Australian Open, επικρατώντας με 3-0 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελκό.

Ο διευθυντής του τουρνουά της Μελβούρνης, Κρεγκ Τάιλι, ήταν αυτός που προχώρησε στην αποκάλυψη για τον τραυματισμό του, λέγοντας: «Είδα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, που έδιξε θλάση μήκους τριών εκατοστών στον οπίσθιο μηριαίο μυ. Θα σας το πουν και οι γιατροί. Ο Νόβακ μερικές φορές υποφέρει από κακή φήμη. Υπήρξαν πολλές εικασίες γύρω από την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορείς να πετύχεις τέτοια πράγματα με τέτοιου είδους τραυματισμό, αλλά είναι αξιοσημείωτο. Το χειρίσθηκε με μεγάλο επαγγελματισμό. Είναι τόσο συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνει, κάθε λεπτό της κάθε ημέρας. Τι τρώει, τι πίνει, τι κάνει, πώς το κάνει».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ