Ναδάλ: «Έφτασα κοντά στο να αποσυρθώ»

 

 

Μερικές… άγνωστες λεπτομέρειες αποκάλυψε ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας, σε δηλώσεις που παραχώρησε. Ο 36χρονος δεν δίστασε να μιλήσει και για την σημαντικότερη απόφαση που… δεν έχει πάρει ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ράφα Ναδάλ έκανε γνωστό πως πριν λίγες εβδομάδες έφτασε κοντά στην απόσυρση. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί προς το τελείωμα του Ρολάν Γκαρός. Παράλληλα, όμως, ξεκαθάρισε πως αισθάνεται… γεμάτος για όσα έχει ζήσει και όσα έχει κατακτήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάποιες εβδομάδες πριν, ήμουν κοντά στο να ανακοινώσω πως αποσύρομαι. Τώρα, δεν αισθάνομαι έτσι. Ποτέ δεν φοβόμουν τη μέρα που θα αποχωρήσω. Είμαι χαρούμενος και έχω μια πολύ καλή ζωή και έξω από το τένις, παρά το γεγονός πως το τένις είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου εδώ και 30 χρόνια.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που απολαμβάνω μακριά από το τένις, οπότε δεν ανησυχώ. Ωστόσο, όταν έρθει η μέρα που θα αποσυρθώ, θα είναι μια μεγάλη αλλαγή και αυτές οι μεγάλες αλλαγές θέλουν χρόνο για να προσαρμοστείς.

Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να μιλάει συνεχώς για την αποχώρηση σπουδαίων αθλητών, αφού οι αθλητές αυτοί, ακόμα περισσότερο στα πιο δημοφιλή σπορ, γίνονται μέρος της ζωής τους και βρίσκονται στην καθημερινότητά τους».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ