Κύργιος: «Μισούσα τον εαυτό μου»

 

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη για τις μέρες που έπασχε από κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας ότι έκανε κακό στον εαυτό του κάθε μέρα.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Νικ Κύργιος στο “TalkTV“, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε ότι αυτοτραυματιζόταν και χαρακτηριστικά τόνισε πως μισούσε τον εαυτό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος. Κέρδισα δυο τουρνουά στο tour ενώ έπινα κάθε βράδυ, αυτοτραυματιζόμουν, έκαιγα πράγματα στο χέρι μου, κοβόμουν… Το να αυτοτραυματίζομαι μου έγινε εθισμός. Μισούσα τον εαυτό μου. Μισούσα το να περπατάω και να είμαι ο Νικ Κύργιος», είπε σε ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προώθησής της.

Σε ένα άλλο απόσπασμα ακούγεται ο Νικ Κύργιος να μιλά με τα καλύτερα για τη στήριξη του Άντι Μάρεϊ προς το πρόσωπό του στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

«Ο Άντι πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Από τη στιγμή που μπήκα στο tour. Είδε ότι υπήρχε πολύ ταλέντο και πολλή δουλειά να γίνει, οπότε αμέσως με προστάτευσε. Λίγο μετά, συνειδητοποίησε πως ήμουν παίκτης που χάραζε τον δικό του δρόμο, αλλά παρέμεινε ένα άτομο που ήταν πάντα εκεί για μένα. Μια μέρα είδε τις ουλές μου και με ρώτησε τι ήταν αυτό στο χέρι μου.

Εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ άσχημα και προφανώς ο Άντι προσπαθούσε να βοηθήσει, ήμουν όμως πολύ κλειστός στον εαυτό μου και δεν το έβλεπα. Ακόμα μέχρι σήμερα του είμαι ευγνώμων, τον ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανε».//ΝΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ