Κύργιος: «95% άγχος, 5% ενθουσιασμός για το Αυστραλιανό όπεν»

 

Το σχόλιό του για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο τουρνουά πραγματοποίησε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας. 

Ο Νικ Κύργιος πρόσφατα παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε πως θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση, καθώς νιώθει εξαντλημένος. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας θα βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά τένις, αγωνιζόμενος μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο 27χρονος τενίστας προέρχεται από την πιο επιτυχημένη σεζόν της καριέρας του ίσως, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό του Wimbledon, πανηγύρισε την κατάκτηση του ATP 500 Citi Open στη Γουόσινγκτον και είχε θετικό ρεκόρ στα παιχνίδια που έδωσε.

Ο Κύργιος όμως δείχνει κουρασμένος και παράλληλα σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως δεν έχει μεγάλο αγωνιστικό ενθουσιασμό για το τουρνουά αυτό. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ Κύργιος:

«Η νίκη κάνει τα πάντα ευκολότερη. Είμαι εξαντλημένος ειλικρινά. Για να είμαι ειλικρινής, ετοιμάζομαι για δύο εξαντλητικές εβδομάδες. Αλλά πρέπει να το εσωτερικεύσω και να σκεφτώ στον εαυτό μου ότι είναι απλώς ένα ακόμη τουρνουά. Προφανώς είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό τουρνουά για πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω μου. Για μένα, εγώ είμαι αυτός που παίζει, οπότε δεν θέλω να ασκώ υπερβολική πίεση στον εαυτό μου. Έχω περίπου τρεις εβδομάδες από τώρα μέχρι τότε για να φτιάξω το σώμα μου, να φτιάξω το παιχνίδι μου και να νιώσω καλά. Υπάρχει λίγος ενθουσιασμός, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι μάλλον 95% άγχος και 5% ενθουσιασμός».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ