Η μορφή του Καλλιμάρμαρου ενόψει του Davis Cup (ΦΩΤΟρεπορτάζ)

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Davis Cup, το Παναθηναϊκό Στάδιο “φιλοξενεί” το court του διεθνούς τουρνουά τένις.

Το Καλλιμάρμαρο έχει “ντυθεί” για τα καλά με τα χρώματα του Davis Cup, με στόχο να “φιλοξενήσει” για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνες αντισφαίρισης.

Η δράση θα διαρκέσει το διήμερο, μεταξύ 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Η Εθνική Ελλάδας θα εκπροσωπηθεί και από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που θα υπάρχει στη σύνθεσή της, αντιμετωπίζοντας την Σλοβακία για το World Group I, του Κυπέλλου Davis.//ΓΚ

Η πανοραμική εικόνα του Παναθηναϊκού Σταδίου, με το court του Davis Cup να υπάρχει στην… καρδιά του, δίνοντας παλμό στον κόσμο του τένις σε ολόκληρο τον κόσμο. (INTIME Sports)
Από αριστερά προς τα δεξιά, ο Νίκος Γαβαλάς, Σπύρος Ζαννιάς, Απόστολος Τσιτσιπάς, Τίμπορ Τοτ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, λίγες μέρες πριν την έναρξη του διεθνούς τουρνουά. (INTIME Sports)
Η όψη του γηπέδου τένις από την είσοδο του Καλλιμάρμαρου, για το Davis Cup. (INTIME Sports)
Οι πέντε κύκλοι των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι θα είναι το… φόντο του Davis Cup. Οι κύκλοι συμβολίζουν τις πέντε ηπείρους του πλανήτη, Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική, στα χρώματα του κόκκινου, κίτρινου, μαύρου, πράσινου και λευκού. (INTIME Sports)
Η εικόνα που θα έχουν οι φίλαθλοι του τένις, παρακολουθώντας όλη την αγωνιστική δράση του Davis Cup, στο Παναθηναϊκό Στάδιο. (INTIME Sports)

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ