Έβαλαν θεατή να παίξει με φούστα επειδή έδινε οδηγίες στις τενίστριες! (video)

Κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης στο διπλό του Wimbledon το 2017, η Κιμ Κλάιστερς βαρέθηκε να ακούει τις οδηγίες ενός άνδρα από την κερκίδα και έτσι η κάτοχος τεσσάρων Γκραν Σλαμ βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να του… απαντήσει.

Ήταν το πιο ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο του Wimbledon το 2017 και μία από τις καλύτερες στιγμές στα κορτ. Η στιγμή που θεατής κλήθηκε να παίξει, φορώντας μάλιστα φούστα, επειδή δεν σταματούσε να δίνει οδηγίες στις τενίστριες.

Κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης στο διπλό, η Κιμ Κλάιστερς βαρέθηκε να ακούει τις οδηγίες ενός άνδρα από την κερκίδα και έτσι η κάτοχος τεσσάρων Γκραν Σλαμ βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να του… απαντήσει.

Τον κατέβασε στο κορτ να παίξει, αφού πίστευε ότι… ξέρει τένις. Ο Κρις Κουίν δεν δίστασε και κατέβηκε αμέσως από τις κερκίδες, πιάνοντας τη ρακέτα που του έδωσαν.

Όμως η Κλάιστερς δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Στο Wimbledon οι τενίστες πρέπει να φορούν λευκά, οπότε έβγαλε μία φούστα της από τον σάκο της και έτρεξε στην άλλη πλευρά του κορτ, για να την φορέσει στον Κουίν.

Αν και… δύσκολα, εκείνος τελικά χώρεσε στη φούστα, φόρεσε και λευκή μπλούζα και ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το σερβίς της Κλάιστερς, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Αλλά και ο ίδιος ο Κουίν το διασκέδασε με την ψυχή του. «Σε ευχαριστώ που ήσουν χαλαρή απέναντί μου στο σερβίς. Με έκανες μεγάλο ήρωα στα μάτια των 3 κορών μου, που σε λατρεύουν», έγραψε στην Κλάιστερς μέσω Twitter, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έπειτα από αυτό το μάθημα θα προσέχει πότε ανοίγει το στόμα του.

Δείτε το βίντεο:
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ