Δωρεά 10.000 ευρώ στο ίδρυμα Σβιτολίνα από τον Τσιτσιπά

 

Ο Έλληνας τενίστας, βοηθά έμπρακτα τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία και συγκεκριμένα νέους που ονειρεύονται να γίνουν τενίστες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε πράξη την υπόσχεσή του και δώρησε 10.000 ευρώ στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει η Ελίνα Σβιτολίνα με στόχο να βοηθήσει τους νέους, που αγαπούν το τένις και αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω την Ουκρανία με άλλο τρόπο. Ήθελα να στηρίξω τους νέους Ουκρανούς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή». δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Με τη σειρά της η Ελίνα Σβιτολίνα, ευχαρίστησε τον Έλληνα τενίστα για τη στήριξή του, αλλά και τη συνεισφορά του στο έργο της.

Αναλυτικά είπε: 

«Ήξερα ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι μόνο εξαιρετικός αθλητής, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα σημαντικό δεν είναι μόνο στο ποιος είσαι μέσα στο court, αλλά και να ποιες είναι οι αξίες σου εκτός γηπέδου.

Σήμερα η Ουκρανία στηρίζεται από όλο τον κόσμο. Ωστόσο νιώθω ιδιαίτερα περήφανη για όλα όσα κάνουν οι φίλοι και συνάδελφοι και για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Στέφανος»

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ