Ζητάει Elite διαιτητές από τον Τσέφεριν ο Μπαλτάκος

 

Νέα επιστολή έστειλε στον πρόεδρο της UEFA ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στην οποία ζητάει την αρωγή του στην επιλογή των Elite διαιτητών για τα μεγάλα ματς της Super League την τρέχουσα σεζόν.

Μετά την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία απαιτεί διαιτητές μόνο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μία “αλυσίδα” φέρεται να έχει ξεκινήσει.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος διαβεβαίωσε τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στην δική του επιστολή, πως η ασφάλεια και η φιλοξενία των διαιτητών που θα βρεθούν στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν, θα είναι η καλύτερη δυνατή. Σκοπός του Έλληνα παράγοντα, όπως και αυτός του Μαρινάκη, δεν είναι άλλος από το να πείσει την UEFA να στείλει διαιτητές κορυφαίου επιπέδου στη Super League και φέτος.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην UEFA:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,ητ
Αγαπητέ Αλεξάντερ

Για να διευκολύνω την απόφασή σου για τους διαιτητές Elite και Α’ κατηγορίας, σχετικά με την συμμετοχή τους στους αγώνες της Ελληνικής SL1, σε διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σ’ εσένα, προσωπικά, όσο και στην ΟΥΕΦΑ γενικότερα».//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ