Ξεκινάει το… ταξίδι των τροπαίων του νταμπλ

 

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για την έναρξη της… περιοδείας των δύο τροπαίων που κατέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα φέτος.

Τα Τρίκαλα και η Ζάκυνθος θα είναι οι δύο πρώτοι προορισμοί των τροπαίων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Θεσσαλίας, ενώ το δεύτερο στο νησί των Επτανήσων.//Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινάει από τα Τρίκαλα και την Ζάκυνθο, η δράση που ανακοινώσαμε πριν μερικές μέρες κι αφορά την παρουσίαση των τροπαίων του ιστορικού νταμπλ της ομάδας μας σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη χώρα.

Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η υποδοχή του θα γίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 19:00, στον χώρο του Μουσείου.

Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή μία οικογένεια).

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρίσκεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Ζάκυνθο. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 20.00 θα εκτίθεται για τους φίλους της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Ποπολάρος», σε ειδική εκδήλωση για τους φίλους της ομάδας μας».//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ