Βόκολος: «Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας»

O τεχνικός της Λαμίας μίλησε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Φθιωτών δηλώνοντας ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του με 3:0 από τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του, στις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και σε όλα όσα πρέπει να αλλάξει η Λαμία έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: 

Για το ματς: «Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού προσπάθησαν τα παιδιά. Είχαμε ενέργεια στο πρώτο μισάωρο, ήμασταν καλά και βγήκαμε στην κόντρα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, κατάφερε να το διαχειριστεί. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για τις αλλαγές που έκανε βάζοντας επιθετικούς: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Οι αλλαγές είναι πάντα για το καλό της ομάδας. Προσπαθούμε να το κάνουμε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους».

Για τη συνέχεια και τι πρέπει να αλλάξει η Λαμία: «Θα πρέπει να έχουμε σε μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την ενέργεια και τη συγκέντρωσή μας. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για πέντε λεπτά, είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις, όπως κατά τη γνώμη μου συνέβη και σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ