Βόκολος: «Σήμερα γιορτάζουμε, ο στόχος επετεύχθη»

Στην επίτευξη του στόχου της παραμονής της Λαμίας στα “σαλόνια” της Super League στάθηκε στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας από τη Φθιώτιδα.

Μπορεί να βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2:0 από το πρώτο ημίχρονο, όμως η Λαμία έδειξε χαρακτήρα και ψυχραιμία, έφερε την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι κάνοντας το 2:2 και κέρδισε τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας από τη Φθιώτιδα, Λεωνίδας Βόκολος, στη Συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της ομάδας που ήταν η παραμονή, ενώ συνεχάρη τόσο τους ποδοσφαιριστές του, όσο και το σταφ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που μπόρεσαν και αντεπεξήλθαν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή γιατί και εγώ το έχω περάσει στο παρελθόν. Όσον αφορά τη δίκη μας ομάδα θέλω να πω συγχαρητήρια γιατί σε ένα παιχνίδι που μας είχαν πλους ξεγραμμένους και ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για εμάς καταφέραμε και το γυρίσαμε. Θέλω να αφιερώσω την επίτευξη αυτού του στόχου σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας αυτούς τους μήνες. Στο σταφ μου αλλά και στον κόσμο της Λαμίας που ήταν κοντά μας τόσο καιρό αλλά δεν μπορέσαμε να κερδισουμε μπροστά τους».

«Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, είμαστε όλοι πολλοί χαρούμενοι και προχωράμε. Στο ημίχρονο τους ειπα ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει στο 45 και αν βάζαμε ενα γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος θα φέρναμε άγχος στον ιωνικό. Κάτι που κάναμε, βάλαμε τη μπάλα κάτω και φτάσαμε στο να πανηγυρίσουμε την παραμονή. Δεν θέλω να πω κάτι για την επόμενη ημέρα, σήμερα γιορτάζουμε, το συμβόλαιο μου λήγει τέλη Μαΐου και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος επετεύχθη με μια πορεία πολύ σταθερή όσο είμαι εδώ. Και θέλω να δηλώσω πολύ περήφανος που προπονω αυτούς τους παίκτες με αυτή την ψυχή και την αυτοπεποίθηση».//Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ