Βόκολος: «Να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Ο τεχνικός της Λαμίας έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και τόνισε πως η πίεση είναι μεγάλη καθώς κάθε Κυριακή παίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Ατρόμητου ο Λεωνίδας Βόκολος, που μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

«Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ήταν ένα δύσκολο ματς για να το διαχειριστούμε ψυχολογικά, γιατί όσο φτάνουμε προς το τέλος η πίεση μεγαλώνει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ήταν μια σπουδαία νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια», είπε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή, ποιοτική και γρήγορη ομάδα. Οπότε έπρεπε πρώτα να διασφαλίσουμε την άμυνα και να κλείσουμε τους χώρους. Σε δεύτερη φάση θα βγαίναμε στην επίθεση για να δημιουργήσουμε. Τα παιδιά σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίθηκαν στο αρχικό πλάνο. Συνεχίζουμε με πάνω το κεφάλι. Αύριο είναι μια διαφορετική ημέρα και τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια. Να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Τέλος, για το τι είπε ο Λεωνίδας Βόκολος στους ποδοσφαιριστές του μετά το φινάλε του αγώνα: «Τους έδωσα πολλά συγχαρητήρια. Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρτο γνωρίζουν τι ψυχολογία έχουν οι ποδοσφαιριστές. Η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη γιατί κάθε Κυριακή παίζουν μία κατηγορία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ