Βόκολος: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά»

Η Λαμία ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (2-1), με τον Λεωνίδα Βόκολο να δηλώνει πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε από τους “πράσινους” με 2-1 στην Λάμια για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά την ήττα της ομάδας του στάθηκε για το τι κρατάει από το ματς και τα όσα του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόκολος:

Για το τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια»

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς:

«Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός έχουν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε την ευκαιρία και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές, πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος».

Για το αν κρατάει κάτι από το ματς:

«Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι, έχουμε πολύ δρόμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα».//ΓΓ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ