Τσούμπερ: «Ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία μας στην Ευρώπη»

Τσούμπερ: «Ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία μας στην Ευρώπη»

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Βόλο, τονίζοντας πως άπαντες στον οργανισμό της ομάδας ανυπομονούν για την παρουσίας τους στα προκριματικά του Champions League. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Τη φιλική νίκη με Βόλο και την εικόνα της ΑΕΚ: «Νομίζω δεν μπορούμε να πούμε εάν είμαστε καλύτεροι ή όχι. Έχουμε νικήσει στους αγώνες προετοιμασίας. Εάν είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια μπορεί τα σχόλια να ήταν διαφορετικά. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι 2 ομάδες σήμερα. Ήταν δύσκολο γιατί είχε ζέστη. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά δουλεύουμε σκληρά»

Για την Ευρώπη: «Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία στο εξωτερικό και μετά την επιστροφή μας σκληρές προπονήσεις στην Ελλάδα. Το προπονητικό επιτελείο γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Γνωρίζουμε και εμείς πως την επόμενη σεζόν τα παιχνίδια θα είναι πολύ περισσότερα και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο μας καθώς όλοι είμαστε σημαντική. Εγώ ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία στην Ευρώπη γιατί γιατί το αξίζουμε και γιατί θέλουμε να παίξουμε. Όλο το club το αξίζει όλο αυτό».//Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ