Τσιρίνος για Βόλο: «Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν, περιμένω μία νέα ευκαιρία»

 

Ο 27χρονος εξτρέμ, σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την ομάδα της Μαγνησίας, κάνοντας αναφορά σε πράγματα που δεν του άρεσαν κατά την εξάμηνη παρουσία του στη χώρα μας.

Ο Μίκαελ Τσιρίνος μετακόμισε στη χώρα μας τον περασμένο Ιανουάριο για τον Βόλο και πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδας της Μαγνησίας, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 27χρονος εξτρέμ έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του και έκανε λόγο για πράγματα που δεν του άρεσαν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα την επιλογή να φύγω στο τέλος της χρονιάς και την ενεργοποίησα, επειδή πολλά πράγματα που συνέβησαν στην ομάδα μου άρεσαν. Τώρα περιμένω μια νέα ευκαιρία. Πήγα με την ψευδαίσθηση ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη για μένα από ότι στο Μεξικό ή τις ΗΠΑ, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν ένιωθα άνετα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχα, έτσι αποφάσισα να φύγω.

Η σεζόν μου ήταν καλή, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια βασικός, το προπονητικό τιμ και ο πρόεδρος πίστευαν σε μένα, αλλά αποφάσισα να φύγω γιατί συνέβησαν πράγματα στην ομάδα που δεν θύμιζαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω τι ήταν. Η ψευδαίσθηση του να πάω στην Ευρώπη μου… έφαγε το κεφάλι. Είμαι χαρούμενος για όσα συνέβησαν, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ