Τρομερή συνομιλία Μπακασέτα – Γιαννούλη για Παναθηναϊκό (video)

Το video του Stars Inc. 11 αποκάλυψε τις συνομιλίες του αρχηγού της Εθνικής ομάδας, με την μητέρα του και τον Δημήτρη Γιαννούλη, όταν έκλεισε η μεταγραφή του στο “τριφύλλι”.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος υπέγραψε στο “τριφύλλι” ως το καλοκαίρι του 2027.

Το Stars Inc. 11 με VIDEO στο Youtube αποκάλυψε το παρασκήνιο της μετακίνησης. Εκεί φαίνεται ο Μπακασέτας να μιλάει σε βιντεοκλήση με τη μητέρα του, στην οποία αναφέρει: «Πες του όπου θες, έτσι κι αλλιώς είναι επίσημο” και εκείνη να τού απαντάει: “Όλοι το έχουν ανεβάσει, γίνεται χαμός».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της εθνικής ομάδας μίλησε και με τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τον ποδοσφαιριστή της Νόριτς να του αναφέρει: «Άλλαξες ρε μ@@@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;». Εκεί ο 30χρονος απάντησε: «Άργησα κιόλας τώρα είμαι εντάξει, δεν έχω ξυριστεί κιόλας. Ήταν λίγο περίεργες οι προηγούμενες μέρες, πίεση, τώρα που τα λύσαμε όλα, είναι πολύ καλά. Θα παίξω αλλαγή με την Γαλατά και τέλος, Δευτέρα φεύγω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ