Το «αντίο» του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ανεβάζοντας μια δημοσίευση στο Instagram ως «Superman», έκλεισε το κεφάλαιό του με την ομάδα που στέφθηκε νταμπλούχος το 2019 και λατρεύτηκε όσο λίγοι.

Ο ΠΑΟΚ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέλεξαν να πορευτούν χωριστά ύστερα από πέντε γεμάτα χρόνια με σημαντικές στιγμές στη διαδρομή και των δυο.

Λίγες ημέρες προτού εκπνεύσει το συμβόλαιό του, ο διεθνής τερματοφύλακας αποχαιρέτησε το «Δικέφαλο του Βορρά» με ένα συναισθηματικό κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«2017-2022. Μια πενταετία έκλεισε με όμορφα συναισθήματα, αποχωρώ από την ομάδα που πήρα και έδωσα χαρά, θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίχτες μου έναν προς ένα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, τον κύριο Λουτσέσκου, τους προπονητές τερματοφυλάκων που είμασταν από το πρωί έως το βράδυ μαζί, τους αφανείς ήρωες της ομάδας (φροντιστές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές), τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές είναι δίπλα στην ομάδα, τον κύριο Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τέλος την οικογένεια μου. Ευχαριστώ!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ