Την επιστροφή του στην ΑΕΚ προανήγγειλε ο Όλεγκ Νταντσένκο

 

Μιλώντας στα ουκρανικά ΜΜΕ, ο 29χρονος μπακ είπε ότι θα ρυθμίσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο Κίεβο και μετά θα επιστρέψει στην “Ένωση” όπου και ανήκει, ενώ στη συνέχεια θα υποβληθεί σε επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την υγεία του.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο είχε μία περιπέτεια στη χειμερινή προετοιμασία με τη Ζόρια. Είχε έρθει στην Αθήνα και είχε νοσηλευτεί γλιτώνοντας την επέμβαση, ενώ του είχε τοποθετηθεί ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.

Ο δανεισμός του 29χρονου δεξιού μπακ στην ομάδα της πατρίδας του λήγει, ενώ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ και με δηλώσεις του στην Ουκρανία ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα επιστρέψει στους “κιτρινόμαυρους”.

«Ρυθμίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες στο Κίεβο και επιστρέφω στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκω. Μετά θα υποβληθώ σε επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την υγεία μου. Το πιο πιθανό είναι η επέμβαση να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Η Γερμανία παραμένει ως δεύτερη επιλογή», ανέφερε ο 29χρονος μπακ.

Η Ζόρια βέβαια διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Νταντσένκο, ωστόσο σύμφωνα με τους Ουκρανούς το πιθανότερο σενάριο είναι να μην ασκηθεί από τον σύλλογο.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ