Τα λόγια του Χάμες στον Χουάνγκ για τη μεταξύ τους “μάχη”

 

Η Νότιος Κορέα, φιλοξενεί την Κολομβία στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που φέρνει αντιμέτωπους τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Ινμπεόμ Χουάνγκ και Χάμες Ροντίγκες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ Νοτίου Κορέας και Κολομβίας.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν με την εν λόγω μονομαχία, με τον Χουάνγκ να κάνει σχετικές δηλώσεις και να αποκαλύπτει όλα όσα του είπε ο Χάμες πριν από τη… μονομαχία.

«Μόλις ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε με την Κολομβία και ο Χάμες είπε στους συμπαίκτες μας στον Ολυμπιακό ότι θα ταξιδέψει στην Ασία, όλοι γέλασαν και είπαν ότι η Νότια Κορέα θα κερδίσει.

Ο Χάμες είπε ότι οι Νοτιοκορεάτες παίκτες είναι γρήγοροι και ακούραστοι, οπότε θα δει πως πρέπει να κινηθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Χάμες και τι μπορεί να κάνει. Έτσι, θα πω στους συμπαίκτες μου εδώ όλα όσα ξέρω για εκείνον».

Για τον νέο προπονητή Κλίνσμαν: «Αν συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα και με τον Μπέντο, νομίζω ότι το νέο προπονητικό επιτελείο θα με συμπαθήσει. Θέλω να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Θα προσπαθήσω να κάνω καλά τη δουλειά μου, χωρίς να υπάρχει εφησυχασμός. Θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και να δώσω βάση σε κάθε λεπτομέρεια ακόμη και στις προπονήσεις».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ