Τα δίνει όλα για Λέο Περέιρα | Βλέπει Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης τους, οι Πειραιώτες εξετάζουν δύο περιπτώσεις με σκοπό να δυναμώσουν τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην μεσαία γραμμή. 

Ο Λέο Περέιρα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού με τους “ερυθρόλευκους” να τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα για το κέντρο της άμυνας. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Χούλιο Μιγκέλ Νέτο, η Φλαμένγκο έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Λέο Ορτίς, ο οποίος είναι επίσης κεντρικός αμυντικός και αγωνίζεται στη Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα «torcedores.com» αναφέρεται πως ο Λέο Περέιρα θα μπορούσε να αποχωρήσει, καθώς είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. “Αγκάθι” για να χαλάσει η μεταγραφή μπορεί να παίξει το κόστος αυτής, αφού οι Βραζιλιάνοι τον παραχωρούν με περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. O Λέο Περέιρα είναι 27 ετών και έχει ύψος 1,89.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία ο Ολυμπιακός σκέφτεται να κινηθεί για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, η takvim.com.tr, τονίζει πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο και φέρονται -μάλιστα- να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του. Όπως αναφέρει όμως δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα ποιο θα είναι το μέγεθος της προσφοράς που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ούτε όμως και ποιες είναι οι προθέσεις της Τραμπζονσπόρ, ή το οικονομικό αντίτιμο το οποίο θα ικανοποιούσε την τουρκική ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ