Συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Νταρίντα

 

Ο Τσέχος μέσος του Άρη συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας του Άκη Μάντζιου και θέτει υποψηφιότητα για το κυριακάτικο (24/09, 17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Χαμόγελα για τον τεχνικό του Άρη στη σημερινή προπόνηση καθώς είδε τον Βλαντιμίρ Νταρίντα να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Κίκε Σαβέιρο, Ρούπ, Μομπέργκ Κάρλσον και Νέβεν Τζούρασεκ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία και ατομικό, ο Νέβεν Τζούρασεκ θεραπεία, ενώ ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, που επέστρεψε στις προπονήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Αηδόνης, λόγω ίωσης.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γιατρό Νίκο Ξυλούρη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας.

Επιστρέφει, ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο χειρουργός ορθοπεδικός, Ιωάννης Χρίστου

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ