Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι ο Κωνσταντέλιας

Στο “ραντάρ” της τουρκικής ομάδας βρίσκεται ο 20χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι η “τσιμ μπομ” ετοιμάζει νέα μεγάλη πρόταση στον “Δικέφαλο του Βορρά” για την απόκτησή του.

Επιμένει η Γαλατασαράι αναφορικά με την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “takvim”, η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ έχει εντάξει στη μεταγραφική της λίστα τον 20χρονο Έλληνα διεθνή, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί ξανά στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο οι οικονομικές προτάσεις των Τούρκων να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Θεσσαλονικειών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα:

«Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Γαλατάσαραϊ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι άνθρωποί της έχουν αποφασίσει να κάνουν ξανά κίνηση για τον επιτελικό μέσο, Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ. Η ”τσιμ μπομ” χτύπησε και τους προηγούμενους μήνες την πόρτα της ελληνικής ομάδας για τον Κωνσταντέλια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο 20χρονος μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, αναμένεται να αποχωρήσει στις ενδιάμεσες μεταγραφές. Ο Κωνσταντέλιας έχει παίξει φέτος 27 παιχνίδια και έχει 6 γκολ και 3 ασίστ. Είναι διεθνής με 4 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική. Εκτός από την Γαλατάσαραϊ για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του, που το 2022 ήταν 400 χιλιάδες ευρώ, σήμερα έχει φτάσει στα 8 εκατομμύρια».//ΠΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ