Στη Ρακόβ ο Τσιφτσής | Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ακόμη ένα παιδί των Αρκάδων, κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό με την ομάδα από την Τρίπολη να δηλώνει υπερήφανη στην ανακοίνωση για την παραχώρηση του παίκτη. 

Ο Αντώνης Τσιφτσής θα συνεχίσει στην Πολωνική Ρακόβ την καριέρα του, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες, παραχωρήθηκε ως δανεικός. Στην ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης δηλώνει την υπερηφάνεια για το μεγάλο βήμα του νεαρού τερματοφύλακα, ενώ και ο ίδιος έστειλε το μήνυμά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa. Ο Αντώνης Τσιφτσής παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό. Η ομάδα της Πολωνίας διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2024.

Ευχόμαστε στον Αντώνη Τσιφτσή καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Αντώνης μεγάλωσε στην ομάδα μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες μας θα αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό club».

Από την πλευρά του ο ύψους 1.91 πορτιέρε ευχαρίστησε τους Αρκάδες, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και με βοήθησε να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρωταθλήτρια Πολωνίας και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα, θα δουλέψω σκληρά για να την κερδίσω και ασφαλώς θα παρακολουθώ την ομάδα μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ να έχει μια σπουδαία σεζόν, με επιτυχίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ