Στάικος: «Η εικόνα δεν είναι αυτή που θέλουμε»

 

Στις δηλώσιες του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στα αγωνιστικά λάθη του συνόλου του και τόνισε πως οι παίκτες του δεν προβάλανε αντίδραση.

Δύο χρόνια χωρίς νίκη στα Γιάννενα ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό, που έβαλε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του, στην 7η αγωνιστική της Super League και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 επί του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Θανάσης Στάικος, στις δηλώσεις του, τόνισε πως το σύνολό του δεν είχε την επιθυμητή εικόνα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Θανάσης Στάικος:

«Δεν προβάλαμε την αντίσταση και δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, κυρίως εντός έδρας.

Φυσικά με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακό στα πρώτα 20 λεπτά χάνεις με 2-0, σχετικά εύκολα με δύο σουτ έξω από την περιοχή, δεν είναι εύκολο μετά να αντιδράσεις. Είχαμε και δύσκολη εβδομάδα, οι τελευταίες 2 ημέρες προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, είχαμε πάρα πολλές ελλείψεις στο χώρο του κέντρου, κλήθηκαν να παίξουν ποδοσφαιριστές που είχαν μήνες να παίξουν και όμως προσπάθησαν, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά.

Σίγουρα η εικόνα δεν είναι αυτή που θέλουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλεύουμε τα παιχνίδια, ειδικά τέτοια παιχνίδια και να κερδίζουμε βαθμούς. Όμως, κοιτάμε τη συνέχεια, προχωράμε μπροστά, δουλειά, υπομονή και στο τέλος θα δικαιωθούν οι κόποι μας. Δεν είχαμε την ανταγωνιστικότητα που θα θέλαμε».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ