Σιμάνσκι: «Πέρασα την καλύτερη σεζόν της ζωής μου»

Ο 27χρονος μέσος της ΑΕΚ πατάει… παύση στις διακοπές του για την ώρα, καθώς ενσωματώθηκε στην Εθνική Πολωνίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Γερμανία και Μολδαβία.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και βρίσκεται ήδη στη Βαρσοβία για να ενσωματωθεί στην Εθνική Πολωνίας, εν όψει της προετοιμασίας για τα παιχνίδια με Γερμανία και Μολδαβία.

Ο Σιμάνσκι έκανε εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ και μίλησε στους συμπατριώτες του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου και τι περιμένει από μένα. Πέρασα την καλύτερη σεζόν της ζωής μου. Η αυτοπεποίθησή μου έχει αυξηθεί και θα προσπασθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα. Εννοείται πως θα είμαι έτοιμος».

Εν συνεχεία, μίλησε για τις διακοπές που προηγήθηκαν και τον βαθμό ετοιμότητάς του, σημειώνοντας: «Η ενέργεια παραμένει ίδια. Είχα κάποιες μέρες άδειας και μπόρεσα να ξεκουραστώ λίγο. Την Δευτέρα ήρθα στην Εθνική ομάδα με τις μπαταρίες μου φορτισμένες».//Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ