Ροντινέι: «Είμαστε όλοι φαν του Χάμες, πολύ καλός παίκτης ο Ραμόν»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μίλησε για το ότι ψάχνει το γκολ, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε Χάμες Ρόντριγκες και Ραμόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντινέι στην κάμερα της NOVA:

Για το γεγονός ότι ψάχνει το γκολ: «Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ψάχνουν το γκολ και τους αρέσει να βοηθούν την ομάδα Ξέρω ότι ο ρόλος μου είναι να βοηθάω στην αμυντική λειτουργία. Ελπίζω ότι θα έρθει η μέρα που θα βάλω κάποιο γκολ. Αυτό, όμως, θα γίνει την κατάλληλη στιγμή».

Για την εμπειρία του Καραϊσκάκη: «Νομίζω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα που βοηθάει τους παίκτες να αποδίδουν καλύτερα. Προέρχομαι από τη μεγαλύτερη ομάδα της Βραζιλίας, τη Φλαμένγκο βάση φιλάθλων με 42 εκατ. οπαδούς στη χώρα. Είναι παθιασμένοι και δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Και στο Καραϊσκάκη γίνεται κάτι αντίστοιχο και ο ποδοσφαιριστής το έχει ανάγκη γιατί όταν ο κόσμος στηρίζει τόσο ένθερμα την ομάδα τότε και η ομάδα αποδίδει καλύτερα».

Για το πείραγμα από τον Χάμες: «Πραγματικά ο Χάμες είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με μεγάλο ταλέντο και είμαστε όλοι φαν του. Είναι πολύ έξυπνος μέσα στο παιχνίδι και μπορεί να δει τη φάση πολύ καλύτερα απ’ όλους μας. Ο ίδιος μου είπε σε εκείνη τη φάση “καλύτερα άσε τη μπάλα σε μένα κι εσύ τρέχα μπροστά”. Πραγματικά έτσι έγινε γιατί σε αυτή τη φάση μπήκε το γκολ του Μπακαμπού. Είναι σωστό και το δέχομαι γιατί όταν η μπάλα είναι εκεί καλύτερα να αφήνω τη μπάλα στον Χάμες κι εγώ να πηγαίνω μπροστά».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Η προετοιμασία γίνεται με τον καλύτερο τρόπο και ανάλογο με τον αντίπαλο. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όταν παίζουμε εκτός έδρας με ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία γιατί είναι μεγάλη παγίδα σε εμάς γιατί τα παιχνίδια αυτά είναι πιο δύσκολα. Ο κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, μας έχει προετοιμασία και μας έχει μιλήσει».

Για τον Ραμόν: «Δεν ξέρω ακόμα αν πρόκειται να γίνει αυτό. Έχω μιλήσει μαζί του και ο Ραμόν μου έχει πει ότι έχει την επιθυμία να παίξει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να περάσει τη διαδικασία της προσαρμογής, γιατί θα έρθει σε μία άλλη Ήπειρο να παίξει ποδόσφαιρο και φυσικά θα είμαι εδώ για να τον βοηθήσω. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά είναι νέος ακόμα και έχει πολλά προσόντα».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ