Ριέρα: «Ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ και πριν δύο χρόνια»

 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τον ΟΦΗ με διετές συμβόλαιο και αποκάλυψε πως και πριν δύο χρόνια ήθελε να μετακομίσει στο Ηράκλειο για χάρη των “ασπρόμαυρων”.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Αντριέν Ριέρα, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, δήλωσε πως και πριν δύο χρόνια ήταν κοντά στο να υπογράψει στην κρητική ομάδα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε τότε η συμφωνία.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να ξεκινήσω, μου αρέσει πολύ το νησί και ο κόσμος και είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσω με την ομάδα. Πρέπει να δώσω για τον ΟΦΗ πολλά πράγματα, ήμουν πολύ καλά στον Αστέρα αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά και είμαι τώρα εδώ. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα και για αυτό είμαι εδώ. Μου άρεσε πολύ από την πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος του ΟΦΗ, ο τρόπος ποδοσφαίρου που είχε. Πριν δύο χρόνια ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ αλλά δεν έγινε, τώρα όμως είμαι εδώ και ξέρω πως ο ΟΦΗ μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ