Ρέαμπτσιουκ: «Ήμασταν ενωμένοι, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»

 

O Μολδαβός μπακ των Πειραιωτών μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, την διακοπή που έκανε καλό στην ομάδα του, αλλά και την συνύπαρξη με τον Ραμόν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μπακ του Ολυμπιακού στην Cosmote TV:

Για την μείωση της διαφοράς από τους 12 στους 3 βαθμούς: «Νομίζω πως είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε, από τη στιγμή που βλέπουμε το ποδόσφαιρο με έναν πολύ παθιασμένο τρόπο. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να διορθώσουμε τη θέση μας. Ήμασταν ενωμένοι, στις προπονήσεις τα δίναμε όλα και ο κόσμος βρισκόταν στο πλευρό μας».

Για την διακοπή λόγω των εθνικών: «Νομίζω πως ήρθε σε καλό σημείο η διακοπή γιατί ερχόμασταν από καλά αποτελέσματα. Μας έδωσε την ευκαιρία να αναδιοργανωθούμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμα ενάμιση μήνα μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».

Για την συνύπαρξη με τον Ραμόν: «Είναι πάρα πολύ καλή η συνύπαρξη μας. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, είμαστε κοντά ηλικιακά και κάνουμε αρκετή παρέα. Όλοι μέσα στην ομάδα τον υποδέχθηκαν ζεστά και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ακριβώς όπως είχαν κάνει και με εμένα όταν ήρθα. Όλοι είναι στο πλευρό μας. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας. Το κλίμα γενικά στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον προπονητή και από κανέναν άλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ