Ράσταβατς: «Είναι σημαντικό πως χτίζουμε τον χαρακτήρα μας και με τέτοιες νίκες»

 

Μετά τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, στις δηλώσεις του, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο τόνισε πως… προσδίδει χαρακτήρα στο σύνολό του. 

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε τρεις σημαντικούς βαθμούς, επικρατώντας με 2-1 του Βόλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα της Μαγνησίας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που παραχώρησε και τόνισε πως η ομάδα του… χτίζει χαρακτήρα με τέτοια αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV ο Μίλαν Ράσταβατς:

«Είμαι χαρούμενος που σπάσαμε το αρνητικό ρεκόρ. Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Στο τέλος μας πίεσαν αλλά και με λίγο τύχη καταφέραμε και αντέξαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι σημαντικό πως χτίζουμε τον χαρακτήρα μας και με τέτοιες νίκες. Είχαμε ζητήματα αλλά θεωρώ πως τα ξεπεράσαμε και δείξαμε σήμερα αυτή την εικόνα».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ