“Φεύγουν” με… γοργούς ρυθμούς τα διαρκείας

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το νούμερο των πρώτων πέντε ημερών διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυυμπιακού, καθώς έχουν δοθεί 1.500 εισιτήρια μόνο από το διαδίκτυο, με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο καθημερινά όλο και να αυξάνεται.

Την Πέμπτη (01/06) είναι η πρώτη ημέρα που θα μπορεί ο κόσμος να κλείσει θέση στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25. Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το γήπεδο των “ερυθρόλευκων” από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Φυσικά συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας. Παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέσεις που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022-23.//A.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ