“Έβρεξε” πρόστιμα στη Super League

“Έβρεξε” πρόστιμα στη Super League

Οι ΠΑΕ Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Βόλος και Ιωνικός θα κληθούν να υποβάλλουν χρηματικές ποινές, ενώ ο team manager της ομάδας από την Νίκαια τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για δυο εβδομάδες, μετά την απόφαση της αθλητικής δικαστή.

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την αθλητική δικαστή της Super League όλες οι ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία για τα ματς της 7ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, στον Αρη επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό 4.000 ευρώ, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στον Παναθηναϊκό 7.000 ευρώ, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στον ΠΑΟΚ 7.000 ευρώ, για το ματς με τον Λεβαδειακό, στον ΟΦΗ 6.500 ευρώ, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Βόλο 1.000 ευρώ, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, και στον Ιωνικό 8.500 ευρώ, για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Παράλληλα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο επέβαλε στον team manager του Ιωνικού, Ν. Κούρσαρη, και στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της νικαιώτικης ομάδας, Θ. Τσιριγώτη, πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ