Πινέδα: «Στην ΑΕΚ κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Ενθουσιασμένος για τη σεζόν που βίωσε με την “Ένωση” δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεξικανός εξτρέμ. 

Μιλώντας στο “Azteca TV”, ο Ορμπελίν Πινέδα μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένος απ’ όσα έζησε την περασμένη σεζόν με την οικογένειά του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως πραγματοποιεί τα όνειρά του στην “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα:

Για τη χρονιά που πέρασε, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια καταπληκτική χρονιά. Όλα όσα έζησα αυτόν τον χρόνο μαζί με την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Σίγουρα η ανταμοιβή δεν είναι μόνο για μένα, αλλά για όλους, το γεγονός ότι πραγματοποιώ τα όνειρά μου».

Για την επιλογή του να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, δήλωσε: «Σίγουρα τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο να φύγω από τη χώρα μου για να πάω στην Ευρώπη, αλλά τελικά η ανταμοιβή που πήρα άξιζε την προσπάθεια και τις θυσίες. Δούλεψα και δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής και όλη η δουλειά μου φαίνεται στους τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς. Και τώρα είναι πολύ ωραία που συμμετέχω σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Για το γεγονός ότι συμμετέχει με την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με αντιπάλους ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους, τόνισε: «Θυμάμαι τη στιγμή που άκουσα τον ύμνο του Champions League και σκέφτεσαι τόσα εκείνη την ώρα. Το ονειρεύεσαι, το βλέπεις στην τηλεόραση και τελικά το ζεις. Έχω πετύχει αυτά που θέλω και θέλω να συνεχίσω για ακόμα περισσότερα πράγματα στο Champions League, στο Europa League. Το να παίζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Μαρσέιγ, ο Άγιαξ σημαίνει ότι έχεις ανέβει επίπεδο και μπορείς να ανταγωνιστείς σπουδαίους παίκτες και μεγάλες ομάδες».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ