Πάρντιου: «Δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε»

 

Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες, που δε δημιούργησε η ομάδα του, καθώς και στο γεγονός, ότι τους ακυρώθηκε ξανά γκολ σε μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να κάνουν καλύτερα τα πράγματα.

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Άρη με 1:0 από τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες, που δε δημιούργησε η ομάδα και τις οποίες ελπίζει να φτιάξει με τη χρησιμοποίηση των Καμαρά και Πάλμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις λίγες ευκαιρίες της ομάδας του: «Πράγματι είναι ένα πρόβλημα και πρέπει να το αλλάξουμε. Ελπίζω ότι ο Καμαρά και ο Πάλμα θα μας δώσουν λύσεις. Μεσοεπιθετικά έχουμε πάντως παίκτες με εξαιρετική ποιότητα. Σίγουρα θα πάρει περισσότερο χρόνο με τον Βόλο ο Καμαρά».

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο ημίχρονο σκοράραμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε και ήταν η τρίτη φορά σε μεγάλο παιχνίδι που συμβαίνει αυτό. Θα έπρεπε να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα. Μπήκαμε κρύοι στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο σε μια φάση στην οποία θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα και να αποφύγουμε το γκολ».

Για τις ήττες στα μεγάλα ματς: «Η ομάδα χρειάζεται να παίρνει περισσότερα επιθετικά ρίσκο. Ενώ κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο, δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ