ΠΑΟΚ: «Εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους, να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι»

Οι ”ασπρόμαυροι” εξέφρασαν την θέση τους μέσω του Μάκη Γκαγκάτση κατόπιν εντολής του Ιβάν Σαββίδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου όσον αφορά την μεγάλη έρευνα για την τυχόν ύπαρξη κυκλωμάτων στημένων αγώνων με εμπλοκή ομάδων και παραγόντων της SuperLeague και SuperLeague 2.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση για το κύκλωμα των στημένων αγώνων τονίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές όλες οι εμπλεκόμενες ομάδας και οι παράγοντες εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους.

«Προτείνουμε να σταλεί επιστολή στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικεφαλής της αθλητικής δικαιοσύνης Βιργινία Σακελλαροπούλου και στον ποδοσφαιρικό/αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, για την ανάγκη όλων των άμεσων ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το νέο πρωτάθλημα σε SL1 και SL2 να μην έχει σκιές. Να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές οι εμπλεκόμενες ομάδες (υποβιβασμός) και οι παράγοντες (ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους με βάση την έρευνα που γίνεται». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ