Παλίκουτσα: «Θα κάνουμε τρεις προσθήκες, ενώ έχουμε άλλες τόσες προτάσεις για παίκτες»

 

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη μίλησε, λίγο μετά την πρώτη συνάντηση της ομάδας, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το διάστημα της διακοπής και να επιστρέψουν ανανεωμένοι. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν ικανοποιητικές και σήμερα ξεκίνησε η δουλειά για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά παιχνίδια τους φίλους μας στη Μακάμπι Χάιφα. Εκτός αυτού, στο διάστημα της παραμονής μας εκεί, θα ξεκινήσει το team building της ομάδας. Τα καλά αποδυτήρια μιας ομάδας αποτελούν τη βάση μιας πετυχημένης χρονιάς και προσωπικά θα φροντίσω γι’ αυτό.

Στις αρχές Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Μπάνσκο και θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό παιχνίδι τους επίσης φίλους μας στην Μπότεφ στο καινούργιο της στάδιο. Πραγματικά περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το φιλικό λόγω και των σχέσεων που έχουμε με τη βουλγάρικη ομάδα. Ξέρουμε τι σημαίνει και για τους φιλάθλους των δύο ομάδων αυτό το φιλικό.

Μετά και την επιστροφή από τη Βουλγαρία θα δώσουμε, πιθανότατα, δύο φιλικά παιχνίδια στη έδρα μας με αντιπάλους που θα μας βάλουν σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ενόψει των υποχρεώσεών μας στο Europa Conference League.

Έχουμε νέο Team Manager, τον Γιώργο Γκουγκουλιά. Έναν πρώην παίκτη του Άρη, που έχει πολύ μεγάλο κίνητρο στο νέο του ρόλο. Στις φλέβες του ρέει κίτρινο αίμα και θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα. Έχω τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε προχωρήσει μέχρι τώρα στην πώληση του Μαζικού. Έχουμε προτάσεις για άλλους τρεις παίκτες και τις επόμενες μέρες θα φανεί τι θα γίνει.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, προχωράμε βάσει του πλάνου μας. Μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το Ισραήλ περιμένουμε να έρθουν τρεις νέοι παίκτες με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει. Τις αμέσως προσεχείς μέρες θα ολοκληρώσουμε άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές και οι παίκτες αυτοί θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν μετά την επιστροφή μας από το Ισραήλ.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα διότι δεν το κάνω ποτέ αν πρώτα δεν στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και… ΜΟΝΟ Άρης!»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ