ΠΑΕ Βόλος: «Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα»

 

Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακαλεί την αρχική της απόφαση και τονίζει πως θα κατέβει με τις καλύτερες δυνατές επιλογές της στο αρχικό σχήμα για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Η ΠΑΕ Βόλος μετά τη συνάντηση του Προέδρου της, Αχιλλέα Μπέου με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αποφάσισε πως θα κατέβει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στους “ερυθρόλευκους” (19/03, 17:30). Παράλληλα, η θεσσαλική ομάδα ζητάει ισοτιμία στα σφυρίγματα και αναφέρει πως είναι η τελευταία χειρονομία… καλής θέλησης που πραγματοποιεί.//

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ